Raumaster Oy

Raumaster Oy on materiaalinkäsittelyjärjestelmiä suunnitteleva ja valmistava alansa globaalisti johtava yritys. Tietojen säilyvyydestä ja varmuuspalauttamisesta tarkka yritys turvaa datatilojensa toimivuuden Salgromin sammutusratkaisuilla.

Datatilojen palosuojaukset

Raumaster Oy on raumalainen 1984 perustettu teollisuusalan yritys, joka valmistaa ja toimittaa suorituskykyisiä materiaalinkäsittelyjärjestelmiä puunjalostusteollisuudelle sekä energia- ja voimalaitoksille. Yritys työllistää noin 300 työntekijää ja sen liikevaihto on yli 150 miljoonaa euroa.

Raumasterin suomalainen puunjalostus- ja energiateollisuuden tekniikka on huippuluokkaa ja yhtiö on tunnettu edistyneiden materiaalinkäsittelyjärjestelmien ja -laitteiden toimittajana, jonka tavoitteena on pitkäaikaisten asiakassuhteiden tehokas ylläpito. Nykyään yhtiötä pidetään globaalina johtajana toimialallaan, joka pyrkii jatkuvasti varmistamaan tuotteidensa ja huoltopalveluidensa äärimmäisen luotettavuuden ja laadun, sekä korkeimpien standardien noudattamisen.

Automaattista palosuojaa yhtiön datatiloihin

”Raumaster oli kiinnittänyt erityistä huomiota omien tietojen säilyvyyteen ja niiden varmuuspalauttamiseen, koska tulipalon aiheuttamat keskeytykset datatilojen toiminnassa voivat johtaa laajoihin operatiivisiin häiriöihin sekä luonnollisesti merkittäviin taloudellisiin vahinkoihin.

Kyseisen ongelmamme ratkaisi Salgrom Technologies modulaarisella ja skaalautuvalla tekniikallaan, koska esimerkiksi kyseisiin tiloihin ei suunnitteluvaiheessa oltu varattu erillisiä tiloja perinteisille sammutusjärjestelmille, joten asennusten toteuttamiseen käytettävissä olevaa tilaa oli niukasti. Halusimme lisäksi järjestelmän, jonka elinkaarikustannukset ovat alhaiset. Näihin kaikkiin ratkaisu löytyi Salgromilta, Juha Laine kertoo.

Salgrom järjestelmän ylläpito- ja elinkaarikustanukset ovat alhaiset, koska laitteistot ovat käytännössä miltei huoltovapaat, sekä erittäin käyttöhuolettomat, kuten myös todella pitkäikäiset. Asiointi Salgromin kanssa kokonaisuudessaan oli helppoa, nopeaa ja asiantuntevaa toteaa Juha Laine”

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä  Myyntipalvelut, Etelä-Suomi

  029 7031 1201

  sales.hq (at) salgrom.com

  Myyntipalvelut, Pohjois-Suomi

  029 7031 1206

  sales.hq (at) salgrom.com

  International sales

  029 7031 1203

  export (at) salgrom.com

  Tuotteet ja tekninen tuki

  029 7031 1202

  support.hq (at) salgrom.com

  Huoltopalvelu

  029 703 11207

  huoltopalvelu (at) salgrom.fi

  Varasto ja logistiikka

  029 7031 1205

  varasto (at) salgrom.fi

  Hallinto ja viestintä

  +358 40 175 8510

  administration.hq (at) salgrom.com

  Asennuspalvelut

  029 7031 1208

  technical.hq (at) salgrom.com

  Ota meihin yhteyttä!