Tuotteet

Tutustu aerosoli- ja impulssijauhe­sammutteisiimme

Salgrom-X sammutusjärjestelmät mullistavat palontorjunnan. Niillä voit hallita paloriskin perinteisiin järjestelmiin verrattuna kustannustehokkaasti ja tarkasti.

Sertifioitujen sammutusratkaisujemme hankinta- ja toteutuskustannukset ovat edulliset, ylläpito ja huolto helppoa ja elinkaari pitkä. Niissä yhdistyy erinomainen sammutuskyky, absoluuttinen toimintavarmuus ja kustannustehokkuus. Ne ovat optimoitavissa yrityksenne yksilöllisiin ja vaativiinkin tarpeisiin.

Salgrom Hex-Max

Salgrom Hex-Max™ -aerosolisammutin sammuttaa jopa 10 m3:n miehittämättömissä tiloissa palon kuin palon turvallisesti ja omaisuutta tuhoamatta. Hex-Max™ -sammutusyksikkö aktivoituu lämpötilan noustessa 170 °C tai liekin osuessa lämpöherkkään laukaisimeen, jolloin Hex-Max™in sisältämä aerosoli purkautuu ympäristöön sammuttaen palon nopeasti ja myrkyttömästi.

Lue lisää

Salgrom Hex

Salgrom Hex™ on modulaarinen, paineistamaton ja itsenäinen palonsammutusyksikkö, joka tuottaa kaliumkarbonaatti- ja typpipohjaisia kondensoituneita aerosoleja paloalueelle sekunneissa purkautumisesta.

Lue lisää

Salgrom Spider

Innovatiivinen Spider on patentoitu aerosolisammutusyksikkö, jolla suojaat jopa 78 m3 kokoiset suljetut tilat, kuten esimerkiksi meri- ja maakuljetuskontit sekä sähkö- ja datatilat. Sen nerokkaan yksinkertainen toimintamalli on täysin automaattinen ja ympäristöstä riippumaton. Vain 12 kg painavan Spiderin voit kiinnittää suojattavan tilan seinään vaikkapa integroiduilla magneeteilla, jonka jälkeen se säilyy toimintavalmiudessa jopa 10 vuotta.

Lue lisää

Aerosolisammutteet

Salgrom-X -sammutteiden kehittämä aerosoli sammuttaa palon sekä kemiallisesti katkaisemalla palamisen ketjureaktion, että fysikaalisesti jäähdyttämällä paloa. Aerosoli sammuttaa useat eri palotyypit tehokkaasti: sitä tarvitaan perinteisiin kaasusammutteisiin verrattuna jopa 40 kertaa vähemmän.

Lue lisää

Impulssijauhesammutteet

Salgrom STORMEX-järjestelmissä ja DPS-sammutteissa käytetään sertifioitua ja testattua Vekson ABC-tyyppistä hydrofobisoitua kuivakemiallista sammutusjauhetta. Se paitsi sammuttaa palon, myös muodostamaa palamista estävän eristeen materiaalin pinnalle. Sammute leikkautuu suurenkin liekkirintaman läpi suoraan palavaan materiaaliin ja sammuttaa näin palon erittäin nopeasti.

Lue lisää

Myyntipalvelut, Etelä-Suomi

029 7031 1201

sales.hq (at) salgrom.com

Myyntipalvelut, Pohjois-Suomi

029 7031 1206

sales.hq (at) salgrom.com

International sales

029 7031 1203

export (at) salgrom.com

Tuotteet ja tekninen tuki

029 7031 1202

support.hq (at) salgrom.com

Huoltopalvelu

029 703 11207

huoltopalvelu (at) salgrom.fi

Varasto ja logistiikka

029 7031 1205

varasto (at) salgrom.fi

Hallinto ja viestintä

+358 40 175 8510

administration.hq (at) salgrom.com

Asennuspalvelut

029 7031 1208

technical.hq (at) salgrom.com

Ota meihin yhteyttä!