Sammutusjärjestelmän innovaatiot

Paloturvallisuuden uudet innovaatiot

Paloturvallisuus on kriittinen osa nykyaikaista infrastruktuuria, ja sen merkitys korostuu entisestään teknologian kehittyessä. Salgrom on suomalainen yritys, joka on ottanut tehtäväkseen tuoda markkinoille innovatiivisia sammutusjärjestelmiä, jotka vastaavat nykypäivän haasteisiin. Yrityksen tavoitteena on tarjota ratkaisuja, jotka ovat sekä tehokkaita että ympäristöystävällisiä.

Uudet innovaatiot paloturvallisuudessa eivät ainoastaan paranna turvallisuutta, vaan ne myös tekevät järjestelmistä helpommin asennettavia ja joustavampia. Tämä artikkeli käsittelee näitä innovaatioita ja niiden vaikutuksia eri toimialoilla.

Aerosolisammutteiden tehokkuus

Aerosolisammutteet ovat yksi merkittävimmistä innovaatioista paloturvallisuusalalla. Salgromin kehittämät aerosolisammutteet, kuten Salgrom X, toimivat katkaisemalla palamisen ketjureaktion kemiallisesti ja jäähdyttämällä paloa fysikaalisesti. Tämä kaksivaiheinen toimintatapa tekee niistä erittäin tehokkaita.

Aerosolisammutteiden etuna on myös niiden vähäinen tilantarve. Verrattuna perinteisiin kaasusammutteisiin, aerosolisammutteita tarvitaan jopa 40 kertaa vähemmän. Tämä tekee niistä ihanteellisia tiloihin, joissa tilankäyttö on kriittistä.

Impulssijauhesammutteiden monipuolisuus

Impulssijauhesammutteet, kuten Salgrom STORMEX, ovat toinen merkittävä innovaatio. Näissä järjestelmissä käytetään sertifioitua ja testattua Vekson ABC-tyyppistä kuivakemiallista sammutusjauhetta, joka paitsi sammuttaa palon, myös muodostaa palamista estävän eristeen materiaalin pinnalle.

Impulssijauhesammutteet ovat erityisen tehokkaita suurten liekkirintamien hallinnassa. Ne leikkaavat liekit ja sammuttaa palon nopeasti, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan teollisiin ympäristöihin ja muihin vaativiin kohteisiin.

Modulaariset sammutusratkaisut

Modulaarisuus on yksi Salgromin sammutusjärjestelmien keskeisistä ominaisuuksista. Modulaariset järjestelmät, kuten Salgrom Hex, ovat paineistamattomia ja itsenäisiä yksiköitä, jotka tuottavat kaliumkarbonaatti- ja typpipohjaisia kondensoituneita aerosoleja paloalueelle sekunneissa.

Modulaarisuus mahdollistaa järjestelmien joustavan käytön erilaisissa ympäristöissä. Ne voidaan asentaa helposti ja mukauttaa tarpeen mukaan, mikä tekee niistä erittäin kustannustehokkaita ja pitkäikäisiä ratkaisuja.

Ympäristöystävällisyys ja kustannustehokkuus

Ympäristöystävällisyys on yhä tärkeämpi tekijä paloturvallisuudessa. Salgromin sammutusjärjestelmät on suunniteltu minimoimaan ympäristövaikutukset. Esimerkiksi aerosolisammutteet eivät sisällä otsonikerrosta vahingoittavia aineita, ja ne ovat myrkyttömiä.

Kustannustehokkuus on toinen merkittävä etu. Salgromin järjestelmät ovat edullisia hankkia ja niiden elinkaarikustannukset ovat huomattavasti perinteisiä järjestelmiä pienemmät. Tämä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon niin pienille kuin suurillekin yrityksille.

Helppo asennus ja joustavuus

Yksi Salgromin sammutusjärjestelmien suurimmista eduista on niiden helppo asennus. Järjestelmät voidaan asentaa valmiisiin tiloihin tai huomioida kevyin ratkaisuin tilan suunnittelun yhteydessä. Tämä tekee niistä erittäin joustavia ja helppokäyttöisiä.

Joustavuus näkyy myös järjestelmien modulaarisuudessa. Ne voidaan mukauttaa erilaisiin käyttökohteisiin ja tarpeisiin, mikä tekee niistä monipuolisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja.

Nopea sammutustapahtuma

Nopeus on kriittinen tekijä paloturvallisuudessa. Salgromin sammutusjärjestelmät on suunniteltu toimimaan nopeasti ja tehokkaasti. Esimerkiksi Salgrom Hex Max -aerosolisammutin aktivoituu lämpötilan noustessa 170 °C tai liekin osuessa lämpöherkkään laukaisimeen, jolloin aerosoli purkautuu ympäristöön ja sammuttaa palon nopeasti.

Nopea sammutustapahtuma minimoi vahingot ja parantaa turvallisuutta. Tämä tekee Salgromin järjestelmistä erinomaisen valinnan vaativiin kohteisiin, joissa nopeus ja tehokkuus ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Yhteistyö ja kehitys

Salgrom tekee tiivistä yhteistyötä teknologiantarjoajien, alihankkijoiden, tutkimuslaitosten ja viranomaisten kanssa kehittääkseen jatkuvasti uusia sammutusratkaisuja. Tämä yhteistyö mahdollistaa uusien innovaatioiden nopean käyttöönoton ja varmistaa, että järjestelmät vastaavat aina alan viimeisimpiä vaatimuksia.

Yhteistyö eri tahojen kanssa takaa myös sen, että Salgromin järjestelmät ovat aina testattuja ja sertifioituja. Tämä lisää luotettavuutta ja varmistaa, että järjestelmät toimivat tehokkaasti kaikissa tilanteissa.

Ota yhteyttä Salgromin asiantuntijoihin

Paloturvallisuus on kriittinen osa nykyaikaista infrastruktuuria, ja sen merkitys korostuu entisestään teknologian kehittyessä. Jos haluat lisätietoja Salgromin innovatiivisista sammutusjärjestelmistä ja siitä, miten ne voivat parantaa turvallisuutta omassa ympäristössäsi, ota yhteyttä Salgromin asiantuntijoihin. Asiantuntijat auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

Myyntipalvelut, Etelä-Suomi

029 7031 1201

sales.hq (at) salgrom.com

Myyntipalvelut, Pohjois-Suomi

029 7031 1206

sales.hq (at) salgrom.com

International sales

029 7031 1203

export (at) salgrom.com

Tuotteet ja tekninen tuki

029 7031 1202

support.hq (at) salgrom.com

Huoltopalvelu

029 703 11207

huoltopalvelu (at) salgrom.fi

Varasto ja logistiikka

029 7031 1205

varasto (at) salgrom.fi

Hallinto ja viestintä

+358 40 175 8510

administration.hq (at) salgrom.com

Asennuspalvelut

029 7031 1208

technical.hq (at) salgrom.com

Ota meihin yhteyttä!