Oulun energia

Oulun Energian Voimakontti on innovatiivinen, siirrettävä varavoimakontti esimerkiksi tapahtumakäyttöön. Salgrom suunnitteli Voimakontin turvaamiseksi vähintään yhtä innovatiivisen sammutusautomaatiojärjestelmän.

Voimakontti

Oulun Energian innovatiivinen ja moderni Voimakontti on suunniteltu käytettäväksi varavoimana suuremmissa tapahtumissa ja festivaaleilla sekä varmistamassa muun muassa teollisuuden sähkönsaantitarpeita, esimerkiksi juuri huoltoseisokkien tai rakennushankkeiden aikana. Voimakontin avulla sähkönjakelusta tulee helppoa ja tehokasta, myös haastavimmissa sovelluskohteissa ja olosuhteissa.

Voimakontti edustaa uusinta suunnittelutekniikkaa ja sisältää toiminnan turvaamiseksi Salgrom Technologies Oy:n suunnitteleman ja toimittaman integroidun Salgrom sammutusautomaatiojärjestelmän. Automatisoitu palontorjunta vie Voimakontin paloturvallisuuden täysin uudelle tasolle, jolloin sekä laitteistoa, että sen kuljetuskalustoa voidaan operoida korkeammalla tehoasteella. Tämä tuo merkittävää lisäturvaa myös lähiympäristölle, jossa Voimakontti on käytössä.

Sammutusjärjestelmästä lisäturvaa

”Oulun Energian Juha Niemelä kertoo, että idea Voimakontista saatiin, kun meillä Oulun Energia Urakoinnissa alettiin miettiä mahdollista toteutusta helposti liikutettavasta ja nopeasti käyttöönotettavasta varavoima-aggregaatista. Pääsääntöisesti Voimakontti palvelee asiakkaitamme tehtaiden huoltoseisakkien aikana sähkönjakelun varmistamisessa, mutta joskus syntyy tilanteita, joissa varavoimaa kaivataan pikaisesti ja lyhyellä varoajalla, kun asiakkaan sähkönjakelussa on ilmennyt ongelmia. Päätimme suojata Voimakontin Salgromin sammutusautomaatiojärjestelmällä asiakkaidemme riskien minimoimiseksi. Voimakonttia käytetään usein asiakkaiden rakennusten läheisyydessä ja kontissa itsessään on aika mittava polttoainesäiliö.

”Oulun energian kokemukset paitsi Salgrom-tuotteista, myös Salgromin toteutuspalvelusta ovat pelkästään positiivisia. Ratkaisu oli erittäin nopeasti suunniteltu ja asennettu sekä opastus laitteiston käyttöön yllätti positiivisesti vaivattomuudellaan ja helppoudellaan”

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä  Myyntipalvelut, Etelä-Suomi

  029 7031 1201

  sales.hq (at) salgrom.com

  Myyntipalvelut, Pohjois-Suomi

  029 7031 1206

  sales.hq (at) salgrom.com

  International sales

  029 7031 1203

  export (at) salgrom.com

  Tuotteet ja tekninen tuki

  029 7031 1202

  support.hq (at) salgrom.com

  Huoltopalvelu

  029 703 11207

  huoltopalvelu (at) salgrom.fi

  Varasto ja logistiikka

  029 7031 1205

  varasto (at) salgrom.fi

  Hallinto ja viestintä

  +358 40 175 8510

  administration.hq (at) salgrom.com

  Asennuspalvelut

  029 7031 1208

  technical.hq (at) salgrom.com

  Ota meihin yhteyttä!