Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupunki on panostanut tärkeiden julkisten rakennusten sekä IT- ja sähkötilojen suojaamiseen. Palosuojauksen suhteen he luottavat Salgromin automaattisiin tarkkoihin ja automaattisiin sammutusratkaisuihin.

IT- ja sähkötilat

Kalajoki on kaupunki Suomessa, joka sijaitsee Kalajoen suulla Oulun eteläpuolella, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. Kalajoki on Suomen monipuolisin merellinen lomakohde, jonka Hiekkasärkät on matkailukeskus, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden niin virkistäytymiseen kuin kokoustamiseen tai yritystapahtumille. Meri ja hiekkaranta ovat siivittäneet Kalajoen yhdeksi Suomen suosituimmista kesänviettopaikoista.

Kalajoen kaupunki on panostanut tärkeiden julkisten rakennustensa paloturvallisuuteen suojaamalla tärkeiden kohteiden haavoittuvat IT- ja sähkötilat kilpailukykyiseen hintaan ja hankkimalla nykyaikaisen sammutusjärjestelmän Salgromilta. Salgrom on suojannut sekä Kalajoen kaupungintalon että vastavalmistuneen Merenojan yhtenäiskoulun IT- ja sähkötilat.

Automaattisammutus pelastaa paljon

”Kalajoen kaupungin tekninen johtaja Marko Raiman kertoo, että kun kyse on koko kaupungin tietoliikenteestä tai 1000 oppilaan koulurakennuksesta, tehokas sammutus on avainasemassa, jotta isoilta vahingoilta vältytään. Raiman kertoo, että Salgromatic-järjestelmä vakuutti kaupungin kilpailukykyisellä hinnallaan ja tarkalla, täsmällisellä toimintatavallaan.

Sähkö- ja serveritilat ovat tiloja, joissa ei yleensä liikuta, joten niissä alkanut palo jää alkuvaiheessa helposti huomaamatta. Tarkka ja automaattinen sammutus pelastaa silloin paljon. Raimanin muistissa on vielä taannoinen Himangan jätevedenpuhdistamon palo, jossa laitos tuhoutui maan tasalle sähkökeskuspalon vuoksi. Siinäkin tapauksessa olisi ollut ehdottoman tärkeää, että palo olisi sammunut heti. Sähköpalot leviävät niin nopeasti, että siinä vaiheessa, kun ne huomataan, on jo liian myöhäistä.

Marko Raiman toteaa, että Kalajoen oli helppo päätyä Salgromin sammutusjärjestelmään toimittajana. Salgromatic järjestelmä on poikkeuksellisen näppärä asentaa. Se ei vaadi esimerkiksi erillisiä tiloja sammutinaineille. Raiman kehuu, että yhteistyö Salgromin kanssa sujui moitteettomasti. Järjestelmän toimitus ja asennus sujui täsmälleen sovitussa aikataulussa. Varsin vaivattomasti saatiin järjestelmä paikalle. Sovittu piti ja kaikki tapahtui ajallaan. Suosittelen lämmöllä tärkeisiin, haavoittuviin kohteisiin myös muille toimijoille”

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä  Myyntipalvelut, Etelä-Suomi

  029 7031 1201

  sales.hq (at) salgrom.com

  Myyntipalvelut, Pohjois-Suomi

  029 7031 1206

  sales.hq (at) salgrom.com

  International sales

  029 7031 1203

  export (at) salgrom.com

  Tuotteet ja tekninen tuki

  029 7031 1202

  support.hq (at) salgrom.com

  Huoltopalvelu

  029 703 11207

  huoltopalvelu (at) salgrom.fi

  Varasto ja logistiikka

  029 7031 1205

  varasto (at) salgrom.fi

  Hallinto ja viestintä

  +358 40 175 8510

  administration.hq (at) salgrom.com

  Asennuspalvelut

  029 7031 1208

  technical.hq (at) salgrom.com

  Ota meihin yhteyttä!