Ficolo Oy

Ficolo on yksi Suomen suurimmista konesalitoimijoista, joka operoi neljää konesalia Suomessa. Salgrom on vuosien varrella vakiintunut yhdeksi Ficolon tärkeimmistä kumppaneista asiakaslähtöisyydellä, nopeudella, ketteryydellä sekä teknisesti kehittyneillä ratkaisuilla – samoilla asioilla kuin Ficolo itsekin operoi.

The Rock konesali Porissa

Palon syttyessä – suojaa palvelusi. Tulipalo konesalissa voi aiheuttaa mittaamattomia vahinkoja, siksi sammutusjärjestelmä on yksi perusvaatimuksista. Ei ole kuitenkaan yhdentekevää minkälainen järjestelmä konesalissa on.

Konesalin sammutusjärjestelmä on perusvaatimus – voihan tulipalo aiheuttaa mittaavia ja korjaamattomia vahinkoja. Konesalin infrastruktuurivalinnat voivat kertoa paljon palveluntuottajan kyvystä varmistaa asiakkaansa liiketoiminnan jatkuvuus. Valintojen perusteella voi arvioida, ovatko valinnat tehty ainoastaan minimivaatimusten täyttämiseksi tai suojaavatko ne ihmisten ja omaisuuden lisäksi myös palvelua. Asiantunteva konesalitarjoaja tietää miten ottaa kaikki tilanteet huomioon. Vaikka sammutusjärjestelmä on vain yksi osa konesali-infrastruktuuria, kokonaisuus konesalissa kaikkine järjestelmineen pitää ottaa huomioon sekä varmistaa kaikkien tekniikoiden yhteensopivuus.

Ficolo perustettiin 10 vuotta sitten. Vuonna 2020 Ficolo on yksi Suomen suurimmista konesalitoimijoista. Ficolo operoi neljää konesalia Suomessa. Ficolon palveluksessa on noin 40 henkilöä. Konesali- ja pilvipalveluiden markkina on muuttunut entistä monimuotoisemmaksi. On yksityistä ja julkista pilveä, core- ja edge-datakeskuksia sekä erilaisia hybridiratkaisuja. On useita tapoja hoitaa tietoliikenneyhteydet, tietoturva sekä datakeskusten fyysinen turvallisuus.

Salgrom osana kriittistä toimintaympäristöä

”Salgrom Technologies on vakiintunut yhdeksi Ficolon tärkeimmistä teknologiakumppaneista jo useamman vuoden ajan. Salgromin toimittamat herkät palonhavaitsemis- ja sammutusjärjestelmät ovat kiinteä osa kriittistä tuotantoympäristöä. Osa toimivaa yhteistyötä ovat myös toimitettujen ratkaisuiden huolto- ja ylläpitopalvelut sekä näihin liittyvät asiantuntijapalvelut.

Ficolo Oy on haastaja markkinoilla, jossa ovat mukana isot kansainväliset toimijat. Ficolon toimitusjohtaja ja perustaja Seppo Ihalainen kertoo, että asiakaslähtöisyyden lisäksi voidaan nopeudella, ketteryydellä sekä teknisesti kehittyneellä ratkaisulla erottua. Nämä tekijät ovat sellaisia mihin Ficolo omassa toiminnassaan pyrkii ja odottaa sitä myös kumppaneiltaan. Salgrom on tämän osalta malliesimerkki kumppanista”

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä  Myyntipalvelut, Etelä-Suomi

  029 7031 1201

  sales.hq (at) salgrom.com

  Myyntipalvelut, Pohjois-Suomi

  029 7031 1206

  sales.hq (at) salgrom.com

  International sales

  029 7031 1203

  export (at) salgrom.com

  Tuotteet ja tekninen tuki

  029 7031 1202

  support.hq (at) salgrom.com

  Huoltopalvelu

  029 703 11207

  huoltopalvelu (at) salgrom.fi

  Varasto ja logistiikka

  029 7031 1205

  varasto (at) salgrom.fi

  Hallinto ja viestintä

  +358 40 175 8510

  administration.hq (at) salgrom.com

  Asennuspalvelut

  029 7031 1208

  technical.hq (at) salgrom.com

  Ota meihin yhteyttä!