Sivuston käyttöehdot (en translation)

TERVETULOA SALGROM TECHNOLOGIES OY:N WORLD WIDE WEB-SIVUILLE (JÄLJEMPÄNÄ SIVUSTO TAI SIVUSTOT)

Näitä käyttöehtoja sovelletaan kaikkien ”salgrom” ja ”salgromatic” sivustojen käytössä. Pidätämme oikeuden päivittää näitä ehtoja ja muuttaa sivustojen sisältöä ilman ennakkoilmoitusta. Käyttöehdot tulee tämän vuoksi lukea huolellisesti aina ennen kuin kyseisiä sivustoja käytetään. Avaamalla ”salgrom” tai ”salgromatic” sivuston sitoudut käyttäjänä noudattamaan seuraavia käyttöehtoja:

Sivustojen tarkoitus on antaa hyödyllistä tietoa Salgrom Technologies Oy:n tarjoamista tuotteista ja palveluista. Pyrimme päivittämään sivustoja aktiivisesti sekä tarkistamaan huolellisesti tietosisällön oikeellisuuden ja luotettavuuden. Emme kuitenkaan vastaa sivustoilla olevissa aineistoissa mahdollisesti esiintyvistä virheistä, epätarkkuuksista tai epäajankohtaisuuksista ja niiden käyttämisen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.

Sivustojen ulkoasu ja niillä julkaistava aineisto, kuten kuvat, tekstit, logot, videot ja muu mahdollinen materiaali ovat Salgrom Technologies Oy:n ja sen lähiyhtiöiden tai yhteistyökumppaneiden tavaramerkkioikeuden, tekijänoikeuden tai muiden immateriaalioikeuksien suojaamaa omaisuutta. Sivustojen sisällön tai niiden osien kopiointi, julkaisu, levittäminen, luovuttaminen, tallentaminen, muokkaaminen ja prosessointi on kielletty ilman Salgrom Technologies Oy:n etukäteen antamaa suostumusta.

Salgromatic Fire Systems on Salgrom Technologies Oy:n omistama, rekisteröity tavaramerkki ja kaikki siihen liittyvät tuotenimet ovat joko rekisteröityjä tai rekisteröimättömiä Salgrom Technologies Oy:n ja sen lähiyhtiöiden tavaramerkkejä. Muut mainitut tuotenimet ja yritysnimet saattavat olla omistajiensa tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä riippumatta siitä, käytetäänkö niiden yhteydessä ™ tai ® merkintöjä.

Sivustoilla voi olla linkkejä ja muita viittauksia toisten omistamille ja ylläpitämille www-sivuille. Kun käyttäjänä siirryt tällaisille sivuille tulee sinun itse perehtyä näiden sivujen käyttöehtoihin ja hyväksyä ne ennen sivujen tarkastelun ja käytön aloittamista. Salgrom Technologies Oy ei ole vastuussa kolmannen osapuolen sivujen saatavuudesta tai sisällöstä.

Lähettämällä meille aineistoa esimerkiksi sähköpostin välityksellä tai sivustojen kautta, käyttäjänä sitoudut siihen, että lähettämäsi tiedot ja/tai aineisto eivät ole laitonta ja soveltuvat muutoinkin julkaistavaksi, että aineisto on omaasi tai sinulla muutoin on oikeus luovuttaa se Salgrom Technologies Oy:lle ja että olet ennen aineiston lähettämistä käyttänyt kohtuullisia varotoimia varmistuaksesi siitä, että lähetettävä aineisto ei sisällä viruksia tai muita haitallisia piirteitä.

Sivustoillamme kerättäviä henkilötietoja käsitellään näiden käyttöehtojen ja voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti. Sivustojen kävijämääriä ja muita normaalien sivustoilla käyntien yhteydessä jääviä tietoja seurataan yleisellä tasolla nk. eväste (cookies) -tiedostoja tai muita vastaavia tekniikoita hyväksi käyttäen. Tilastotietoja käytetään sivustojen kehittämiseen ja parantamiseen. Sivustoillamme voidaan kerätä henkilötietoja kävijän rekisteröityessä palveluidemme käyttäjäksi tai jos kävijä muutoin lähettää meille sivustojemme kautta henkilötietojaan. Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Copyright © Salgrom Technologies Oy – Salgromatic Fire Systems. Kaikki oikeudet pidätetään.

Sales services

+358 29 7031 1200

sales.hq (at) salgrom.com

Sales services (Southern Finland)

+358 29 7031 1201

sales.hq (at) salgrom.com

Installation services

+358 29 7031 1208

technical.hq (at) salgrom.com

Products and technical support

+358 29 7031 1202

support.hq (at) salgrom.com

Stock and logistics

+358 29 7031 1205

varasto (at) salgrom.fi

Administration and communications

+358 40 175 8510

administration.hq (at) salgrom.com

International affairs

+358 29 7031 1203

export (at) salgrom.com

Contact us!