Conlog Group

Conlog Group on kansainvälisesti tunnettu puolustus- ja turvallisuusalan yritys. He ovat luottaneet Salgromin palveluihin ja laadukkaisiin tuotteisiin jo useita vuosia yksittäisistä koneista aina kokonaisten järjestelmäkonttien suojaamiseen.

Järjestelmäalustat

Conlog Group on Suomen johtava puolustus- ja turvallisuusalan erikoistuotteiden kehittäjä, suunnittelija, valmistaja ja modifioija, joka tunnetaan hyvin myös kansainvälisesti. Conlog tarjoaa tuotteilleen kattavat elinkaaripalvelut. Conlog Groupin muodostavat Conlog Oy ja Oy Morehouse Ltd. Yhtiössä työskentelee yhteensä noin 70 ammattilaista. Toiminnassa noudatetaan Bureau Veritas Certi- ficationin sertifioimia laadunhallintajärjestelmiä.

Conlog Oy:llä pitkäaikainen kokemus ja erikoisosaaminen korirakentamisesta ja ajoneuvojen varustelusta sekä puolustusvoimille että siviilikäyttöön. Suunnittelun sähtökohtana ovat aina asiakkaan tarpeet ja joustavana toimittajana pystymme toteuttamaan pienimmätkin tilaajan toivomat muutokset.

Conlog vastaa myös siitä, että ratkaisumme täyttävät muut viranomaismääräysten vaatimukset.

Sammutusautomaatio laajalti käytössä

”Conlog Oy on käyttänyt Salgromin sammutuslaitteistoja useiden vuosien ajan yli sadassa valmistamissamme puolustusvoimille toimitettavissa konttipohjaisissa järjestelmäalustoissa. Salgromin tuotteita on käytetty joko kokonaisten järjestelmäkonttien palonsuojaamiseen tai konteissa olevien yksittäisten voimakoneiden palonsuojaamiseen.

Salgromin laitteistoihin ja niiden asennuksiin ovat kuuluneet viranomaismääräysten mukaiset tarkastukset ja standardien mukainen dokumentaatio. Conlog Oy on ollut tyytyväinen Salgromin palveluun, toimitusvarmuuteen ja laatuun, kertoo Conlog Oy:n toimitusjohtaja Petri Kaarre”

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä  Myyntipalvelut, Etelä-Suomi

  029 7031 1201

  sales.hq (at) salgrom.com

  Myyntipalvelut, Pohjois-Suomi

  029 7031 1206

  sales.hq (at) salgrom.com

  International sales

  029 7031 1203

  export (at) salgrom.com

  Tuotteet ja tekninen tuki

  029 7031 1202

  support.hq (at) salgrom.com

  Huoltopalvelu

  029 703 11207

  huoltopalvelu (at) salgrom.fi

  Varasto ja logistiikka

  029 7031 1205

  varasto (at) salgrom.fi

  Hallinto ja viestintä

  +358 40 175 8510

  administration.hq (at) salgrom.com

  Asennuspalvelut

  029 7031 1208

  technical.hq (at) salgrom.com

  Ota meihin yhteyttä!